Lid worden

Lidmaatschap

Lijkt floorball jou iets? Dan zien we je graag ter kennismaking op vrijdagavond bij één van onze trainingen. Je kunt gratis en vrijblijvend 3 keer meetrainen.

Aanmelding

Wanneer je besluit om lid te worden van UFC Lions, vul dan het inschrijfformulier in. Je kunt het inschrijfformulier en UFC Lions Incassoformulier aan één van de trainers of zaalwacht vragen of downloaden via de downloadpagina.
Let op: Vanaf 1 januari 2018 wordt € 17,50 inschrijfgeld gerekend. Dus wacht niet te lang en lever dit formulier voor de kerstvakantie in!

Opzegging

Met enige regelmaat komt het voor dat leden gedurende het verenigingsjaar hun lidmaatschap willen opzeggen. Een lidmaatschap bij UFC Lions wordt aangegaan voor een heel seizoen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Wanneer je het komende seizoen niet meer wilt floorballen bij UFC Lions zeg dan vòòr 1 juni op. Het seizoen loopt van 1 augustus t/m 31 juli. Bij afmeldingen na 1 juni is de volledige contributie verschuldigd. Opzeggen dient schriftelijk gedaan te worden bij de ledenadministratie. Dit kan natuurlijk ook per email (ledenadministratie@ufclions.nl). Je ontvangt dan binnen een week een bevestiging (per email) van de opzegging. Mocht je geen bevestiging ontvangen dan betekent dit dat de opzegging (nog) niet door de secretaris is ontvangen. We stellen het op prijs ook de reden van opzegging te horen.

Wijzigingen
Geef wijzigingen zoals verhuizing, een nieuw telefoonnummer of emailadres bijtijds door aan de ledenadministratie (ledenadministratie@ufclions.nl).

Contributiegelden
De kosten voor floorballen bij UFC Lions te Rhenen bestaan uit 1) de bondsafdracht, 2) contributie lidmaatschap club en 3) een bijdrage voor deelname aan de competitie.

Contributieoverzicht seizoen 2018/2019E speler met competitie

€ 150

D speler met competitie

€ 170

C speler met competitie

€ 200

A/B speler met competitie

€ 260

Heren met competitie en licentie

€ 330

Gastlid (Stick Together)

€ 250

Senioren mixed speler met competitie

€ 220

Senioren mixed zonder competitie

€ 150

Jeugdleden die zowel bij de AB als bij de heren spelen krijgen een korting van € 100Voor vragen en/of opmerkingen over de contributie stuur een mail naar penningmeester@ufclions.nl.

UFC Lions Rhenen