UFC Lions Rhenen

Lid worden

Lidmaatschap

Lijkt floorball jou iets? Dan zien we je graag ter kennismaking op vrijdagavond bij één van onze trainingen. Je kunt gratis en vrijblijvend 3 keer meetrainen.

Aanmelding

Wanneer je besluit om lid te worden van UFC Lions, vul dan het inschrijfformulier in. Je kunt het inschrijfformulier en  UFC Lions Incassoformulier seizoen 2017-2018.pdf downloaden of aan één van de trainers of zaalwacht vragen.
Let op: Vanaf 1 januari 2018 wordt € 17,50 inschrijfgeld gerekend. Dus wacht niet te lang en lever dit formulier voor de kerstvakantie in!

Opzegging

Met enige regelmaat komt het voor dat leden gedurende het verenigingsjaar hun lidmaatschap willen opzeggen. Een lidmaatschap bij UFC Lions wordt aangegaan voor een heel seizoen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Wanneer je het komende seizoen niet meer wilt floorballen bij UFC Lions zeg dan vòòr 1 juni op. Het seizoen loopt van 1 augustus t/m 31 juli. Bij afmeldingen na deze datum is de volledige contributie verschuldigd. Opzeggen dient schriftelijk gedaan te worden bij de ledenadministrate (p/a Platanenlaan 32, 3911 PC Rhenen). Dit kan natuurlijk ook per email (ledenadministratie@ufclions.nl). Je ontvangt dan binnen een week een bevestiging (per email) van de opzegging. Mocht je geen bevestiging ontvangen dan betekent dit dat de opzegging (nog) niet door de secretaris is ontvangen. We stellen het op prijs ook de reden van opzegging te horen.

Wijzigingen
Geef wijzigingen zoals verhuizing, een nieuw telefoonnummer of emailadres bijtijds door aan de ledenadministratie (ledenadministratie@ufclions.nl).

Contributiegelden
De kosten voor floorballen bij UFC Lions te Rhenen bestaan uit 1) de bondsafdracht, 2) contributie lidmaatschap club en 3) een bijdrage voor deelname aan de competitie.

Contributieoverzicht seizoen 2016/2017


E speler met competitie
 € 150
D speler met competitie
 € 155
C speler met competitie
 € 180
A/B 2 speler met competitie
 € 180

AB 1 speler met competitie en licentie

 € 255

Senioren mixed speler met competitie
 € 210
Grootveldspeler met competitie en licentie
 € 315

De A/B- en grootveldspelers kunnen twee keer per week trainen, de overige een keer per week.
Geen competitie

Jongste jeugdspeler (E en D spelers)

 € 110,00

Jeugdspeler (C en B spelers)

 € 135,00

Senior

 € 170,00
Voor vragen en/of opmerkingen over de contributie stuur een mail naar penningmeester@ufclions.nl.