UFC Lions Rhenen

Kledingsponsors

Getijde 119 sponsor van C1 en senioren heren grootveld: Lions Together

Een duit in het zakje, een schot in de goal? Ik draag er graag aan bij op een manier die de club een beetje helpt. UFC Lions – leuke club, aardige mensen, prachtige sport. Daarom ben ik shirtsponsor geworden van C1 (en was ik dat al van de Senioren op het grootveld).

Floorball is gewoon een unieke en levendige sport: snel, doelpuntrijk, tikkie ruig, teamplay. Machtig mooi om te zien hoe we van dat jonge spul echte balkunstenaars maken en ze fanatiek laten tikken en scoren. Ik geniet ervan. Al bij binnenkomst – bij een aantal clinics op scholen heb ik meegeholpen en zie wat voor vuur en enthousiasme dat losmaakt. Sport is soms ook een weerspiegeling van het leven: het zet in beweging, maakt iets los, teamgeest, winst en verlies, emoties…

Getijde 119 staat op diezelfde manier middenin het leven. Ik ben spreker op levensmomenten, het meeste op uitvaarten. In één woord: uitvaartspreker. Bij een moeilijk moment als het sterven van iemand kan ik helpen om stem te geven aan het verhaal van iemands leven. Door samen met de nabestaanden de afscheidsdienst in te vullen, de dienst te leiden en daarin te spreken. “Is dat geen verdrietige, zware baan?” Nee, integendeel. Het gaat over het leven van iemand. Daarin zit vaak dankbaarheid, troost en kracht om verder te gaan. “Pas je wel als sponsor in het floorball?” Ja zeker, de mooie en moeilijke, de vrolijke en verdrietige dingen - ze horen allemaal bij het leven!

Lees meer over mij en mijn passie voor dit werk: www.getijde119.nl. Graag ben ik hierin beschikbaar voor mensen van de club.


Jan-Martin Berghuis, goalie seniorenteam

(enneh..in het dagelijks leven zonder baard en op het werk netjes in het pak – als je dat wilt..)

  

Wilt u ook een team sponsoren? Zie dan hier de UFC Lions sponsorbrief